Ιδιότητες & Συστατικά Μειγμάτων

Αναπνευστικό bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων για βελτίωση του αναπνευστικού. Περιέχει θυμάρι, μέντα, ματζουράνα, μάραθο και ευκάλυπτο.

Αποτοξίνωση bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που ενισχύει την καλή λειτουργία του σώματος, συμβάλλοντας στην αποβολή των τοξινών και την διατήρηση της θετικής ενέργειας. Περιέχει δεντρολίβανο, γλυκάνισο, μέντα, γλυκόριζα και μπόλντο.

Αρτηριακή Πίεση bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης του αίματος. Περιέχει φύλλα ελιάς, κράταιγο, τήλιο και πορτοκάλι.

Γερό Ανοσοποιητικό bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. Περιέχει μελισσόχορτο, εχινάκεια, γλυκάνισο, κυπαρίσσι, μεγάλη φλόμος, θυμάρι, ευκάλυπτο, κίτρινη γεντιανή.

Δίαιτα bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά στην απομάκρυνση του περιττού λίπους, στην διατήρηση της σιλουέτας και δρα συμπληρωματικά στις δίαιτες απώλειας βάρους. Περιέχει δεντρολίβανο, ταραξάκο, τίλιο και αγριάδα.

Δυσκοιλιότητα bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά το εσωτερικό σας ρολόι και ρυθμίζει τον οργανισμό ώστε να λειτουργεί κάθε μέρα. Περιέχει: φύλλα αιγύπτου, ιβίσκο και γλυκόριζα.

Δυσπεψία bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά στη μείωση της καούρας και παρέχει μια καλή πέψη. Περιέχει: μάραθο, γλυκάνισο, χαμομήλι, λουίζα και γλυκόριζα.

Ενέργεια bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά το σώμα σας να ανακτήσει τη ζωτικότητα του ώστε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ενέργεια. Περιέχει: θυμάρι, μάραθο και πράσινο τσάι.

Ήσυχο Ύπνο bio 20φακ.
Μείγμα βοτάνων που βοηθά το σώμα να χαλαρώσει, μειώνει το άγχος και την νευρικότητα και σας προετοιμάζει για έναν ήσυχο ύπνο. Περιέχει γλυκάνισο, λουίζα, λεμόνι, γλυκόριζα και τίλιο.

Καλό Κυκλοφορικό bio 20φακ.
Βελτιώνει το κυκλοφορικό και βοηθά σε περίπτωση κιρσών και αιμορροΐδες. Περιέχει κρασί, μάραθο, ιβίσκο και πράσινο τσάι.

Νεφρά και Χολή bio 20φακ.
Συμβάλει στον καθαρισμό των νεφρών και της χολής. Περιέχει θυμάρι, γλυκάνισο, calluna οnonis (ρείκι).

Χαλάρωση bio 20φακ.
Ιδανικό για λήψη μετά το δείπνο ή λίγο πριν τον ύπνο, ώστε να προετοιμαστεί το σώμα μας για έναν ευχάριστο, αναζωογοννητικό ύπνο. Επίσης, μπορεί να ληφθεί πριν από συνεδρία χαλάρωσης, μαθήματα γιόγκα, κ.ά. Περιέχει μελισσόχορτο, τίλιο και λουίζα.

Χοληστερίνη bio 20φακ.
Ρυθμίζει τα επίπεδα της χοληστερίνης. Περιέχει άλφαλφα, πορτοκάλι, μέντα και γλυκάνισο.

Ινδικό Garam Massala bio 20φακ.
Μείγμα Αγιουβερδικών θερμαντικών, τονωτικών μπαχαρικών. Περιέχει κανέλα, γλυκόριζα, τζίντζερ, κολλιτσίδα, ταραξάκο, μάραθο, γλυκάνισο, κάρδαμο, κόλιανδρο, πιπέρι, γαρίφαλο και κουρκουμά.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο προϊόν.