Τρόποι Παρασκευής
ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ:
ΑΦΕΨΗΜΑ: Βράζουμε περίπου για 10 λεπτά το αρωματικό φυτό σε αναλογία 1 κουταλιά της σούπας για 3 φλυτζάνια νερό. Στη συνέχεια το αφήνουμε για 15-20 λεπτά και σουρώνουμε. Ο τρόπος αυτός χρησιμοποιείται στην προετοιμασία ροφημάτων από ρίζες, καρπούς, φλούδες.
ΕΓΧΥΜΑ: O καλύτερος τρόπος για να πάρουμε τα ενεργειακά στοιχεία των βοτάνων. Βάζουμε τα φύλλα ή τα άνθη του φυτού της επιλογής μας σε ένα φλιτζάνι και προσθέτουμε βραστό νερό. Αφήνουμε για 10'-15' λεπτά και το σουρώνουμε. Για ένα τυποποιημένο έγχυμα χρησιμοποιείτε 1 κουταλιά της σούπας σε 1 φλυτζάνι του τσαγιού.
Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο προϊόν.